top of page

PEDICURE ELISABETH

Je voeten dragen je lichaam.

Daarom is het heel belangrijk dat de voeten in goede conditie blijven.
Ik wil ervoor zorgen dat u zo lang mogelijk op gezonde voet kan blijven lopen. Tijdens een behandeling bespreken we rustig de manier om tot een oplossing voor een eventueel probleem te komen.

23,5 jaar heb ik met veel plezier in de thuiszorg gewerkt. Na deze periode merkte ik dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging. Ik koos ervoor om een opleiding te volgen tot medisch pedicure. In april 2015 ben ik  hiervoor geslaagd. In 2019 heb ik het rijks erkend diploma MBO 4 medisch voetzorgverlener behaald. Alle medische kennis die ik tijdens mijn werk in de thuiszorg heb opgedaan, neem ik mee in dit beroep. Ik heb bijvoorbeeld ervaring met het behandelen van diabetici, mensen met reuma en neurologische ziektebeelden.

Het starten van een eigen bedrijf was voor mij een uitdaging. Ik ben heel blij dat ik deze stap heb gezet.
Ik voel me erg gewaardeerd door alle klanten. En door het contact met mensen krijg ik elke dag weer nieuwe energie. Na eerst ambulant gewerkt te hebben kwam er de mogelijkheid om een praktijk in een gezondheidscentrum  in Bavel over te nemen.

In oktober 2023 kreeg ik de kans om een nieuwe praktijk te openen in Oosterhout.

Hier ben ik in op het oude Philipsterrein begonnen aan een praktijk die helemaal bij mij past,

Modern, met de meest uitgebreide apparatuur en hulpmiddelen, kortom een ideale plaats om de jusite voetverzorging aan u te verlenen.

Ik ben aangesloten bij Branche organisatie Provoet en werk volgens de code van het voetverzorgingsbedrijf. In deze code staan onder andere de eisen voor het omgaan met hygiëne in de pedicurepraktijk.
Ik ben erkend door Procert. Hierdoor ben ik ook verplicht om regelmatig bijscholing en cursussen te volgen. Zo blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

19060034_110983019504064_5375250105532727293_n.jpg

ERVARING VAN LIESBETH

Je voeten dragen je lichaam.

Opleiding Pedicure / Medisch Pedicure

Juli 2014

Pedicure opleiding afgerond met Diploma, bij Esthetica Breda

Medisch voetzorgverlener, specialisatie oncologie

Juli 2018 - Juli 2020

Volledige rijks erkend diploma Medisch voetverzorging.

Eigen praktijk

April 2014 - heden

Achtereenvolgens ambulant ( 2014/2015 ), praktijk in Bavel ( 2016 ) en nu in Oosterhout ( 2022 ).

bottom of page